Activiteiten

KBO- Vlissingen e.o. organiseert diverse activiteiten voor haar leden, die gecoördineerd worden door de activiteitencommissie. De afgelopen twee jaar was er veel niet mogelijk, maar inmiddels zijn drie vaste activiteiten weer opgestart.

• Koffiedrinken
    is informeel bij elkaar komen in Brasserie-Lunchcafé  ’t Hart van…(Walstraat 49-51 in Vlissingen), consumpties zijn wel voor eigen rekening. Voor trouwe bezoekers een must, maar voor nieuwe leden de gelegenheid om met andere leden kennis te maken.
    Let op: er wordt nu op proef gewisseld van middag, dus niet altijd vast op de maandag, zodat leden die op maandag verhinderd zijn op een andere dag ook deze gezelligheid kunnen meemaken. Let dus op de data in de agenda
  • Wandelen met Willen Is Kunnen (WIK) op de eerste en derde woensdag van de maand.
    KBO’ ers ontmoeten elkaar in Lammerenburg bij de Blauwe Zaal, de vijf km start om 9.30 uur, de 7,5 en 10 km om 9.00 uur. Momenteel is Corry de Jong, die meestal de begeleiding van de KBO’ ers doet, nog niet hersteld van een operatie maar de route die je krijgt van WIK is duidelijk en goed te volgen.
    De prijs is € 1,50 en u krijgt daarvoor 2 kopjes thee of koffie en een wandelroute.
    Het is leuk en het is goed voor alles. Het verbetert je conditie en je krijgt er energie van. Hopelijk.
  • Per fiets naar de Korendag in Middelburg
    We gaan zaterdag 4 juni op de fiets naar Middelburg, daar is dan de eerste van de twee Korendagen.
    We vertrekken om half twee (13.30 uur) bij Intratuin op het parkeerterrein links van de ingang. Daarvandaan gaan we via de Groeneweg naar Middelburg om te genieten van de koren.
    Opgeven bij Jenny Mols per mail: fjwarmoesk@zeelandnet.nl of06 20227244
  • Leeskring
    Helaas is deze vol maar onze vrijwilligers zijn druk bezig een nieuwe op te starten.
  • Algemene Leden Vergadering (ALV)
    Deze wordt twee keer per jaar gehouden met daarna een lezing of muzikaal optreden onder het genot van een hapje en een drankje.

Zie Agenda